O hotelu

Luksuz u srcu Vrnjačke Banje

Hotel Park je najnoviji hotel lanca luksuznih hotela-A HOTELI. Nalazi se na glavnoj promenadi u centru Vrnjačke Banje i svojom lepotom privlači pažnju mnogobrojnih turista. Nakon godina uloženih u rekonstrukciju i renoviranje nekadašnjeg objekta koji nije radio više od decenije, hotel Park je svojim novim izgledom sa specifičnom rustičnom fasadom doprineo da Vrnjačka Banja izgleda još lepše.

O hotelu

Hotel ima 57 smeštajnih jedinica i može da ugosti oko 130 gostiju. U njegovom sastavu je i atraktivan Wellness & Spa centar - moderan, intiman, upakovan u prepoznatljivom stilu A hotela, dve konferencijske sale, À la carte restoran sa poslastičarnicom i baštom na Promenadi, pansionski restoran, kao i maštovito uređena Kuća slatkiša sa najboljim „Pionirovim“ proizvodima. Takođe, hotel poseduje sopstveni parking, koji u Vrnjačkoj Banji predstavlja ozbiljan benefit za hotelske goste.

Fasada hotela Park je rađena u stilu Ampir - vrsti poznog klasicizma u kome se koriste dekorativni elementi, uz zadržavanje stroge i monumentalne osnovne kompozicije. Mnoge palate iz doba kraljevine Jugoslavije su projektovane u ovom stilu.

Fasadu krase skulpture naše dve poslednje kraljice Marije i Aleksandre, delo vajara Miloša Komada.

Save

Save

Save

A hoteli 3
Izrada sajta